2 Februari 2020

2 Februari 2020

Pirogov Academisch ziekenhuis van Moskou

Hallo lieve mensen. Het is inmiddels al meer dan 2 maanden geleden dat wij terugkwamen uit Moskou. Achteraf is alles vlot verlopen. Ook de 33 dagen dat Sylvia opgenomen was in het Academisch ziekenhuis van Moskou zijn eigenlijk heel snel gegaan. Het herstel zal nog een aantal maanden in beslag nemen. Haar immuunsysteem moet nl. weer helemaal opnieuw worden opgebouwd.

Wij kijken erg goed terug op de professionele werkwijze in Moskou. Het was echt een geoliede machine. Ook de betrokkenheid van Professor Fedorenko is uniek te noemen. 7 dagen per week kwam hij langs om zijn patienten te bezoeken en, …………. het was geen opoffering voor hem! Hij vond dat heel normaal. Als verpleegkundige met 40 dienstjaren en goed op de hoogte ten aanzien van Multiple sclerose heb ik veel met hem gepraat. Zijn bevlogenheid om patienten met MS te willen genezen is hartverwamend. Temeer daar zijn resultaten over de afgelopen 15 jaar verbluffend zijn.

Inmiddels gaat het herstel van Sylvia langzaam de goede kant op. We zijn momenteel, vanwege de griep periode, nog wel voorzichtig omdat haar immuunsysteem nog erg pril is. Ze is al een paar keer buiten geweest en dat gaan we langzamerhand verder uitbreiden. Het herstel is pittig maar we zijn blij dat de MS is stopgezet. Levi, onze Labrador die 2,5 maand liefdevol bij Sonja en Benno verzorgd is, is inmiddels weer bij ons terug. Erg fijn om weer compleet te zijn. De nazorg van onze Hematoloog verloopt naar volle tevredenheid.

Dankjewel voor jullie betrokkenheid.

Share:

2 Comments

  1. Rianne

    Says februari 04, 2020 at 21:46

    Goed te horen 🤗 Ook fijn dat Levi weer thuis is 🐕

  2. Sonja Pauw

    Says februari 17, 2020 at 20:13

    Bedankt voor een mooi positief bericht!

Leave your comments